Privacy Policy

PRIVACYVERKLARING

Waarom deze privacyverklaring?

Wij verwerken uw persoonlijke gegevens  om onze dienstverlening te verbeteren. Wij hechten veel waarde aan uw privacy en zullen daarom uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig behandelen. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 de algemene verordening gegevensbescherming (ook bekend als GDPR). Wij willen u hierover verder informeren in deze privacyverklaring.

Toepasselijkheid van privacyverklaring
Deze privacyverklaring geeft informatie over de verwerking van persoonsgegevens door of namens Faith Carp Tackle en is alleen van toepassing op het gebruik van de persoonlijke gegevens van haar klanten en bezoekers van de website.
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden, zoals websites of apps waarnaar Faith Carp Tackle verwijst op haar website en in haar e-mails. Faith Carp Tackle beveelt u aan om het privacybeleid van deze derde partijen raad te plegen.

Hoe verzamelen we persoonlijke gegevens?

Faith Carp Tackle kan informatie ontvangen van u op de volgende manieren:

  • Rechtstreeks van u: bijvoorbeeld door het aangaan van een overeenkomst met ons, als u contact met ons opneemt via e-mail, telefoon of schriftelijk, als u een bestelling plaatst in onze webshop, inschrijven voor activiteiten, het gebruik van de klantenkaart of door een abonnement op onze nieuwsbrief.
  • Via onze eigen website: voor het uitvoeren, verbeteren en registratie van onze diensten, verzamelen wij verschillende informatie via onze website, web winkel en klantenkaart onder andere door het gebruik van cookies.
  • Via derde partijen: wij kunnen de diensten van derden gebruiken. Deze derden handelen dan namens Faith Carp Tackle. Deze privacyverklaring geldt ook voor de gegevens die worden verzameld via deze derden wanneer ze als processor voor Faith Carp Tackle optreden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verzamelen van gegevens die niet namens Faith Carp Tackle zijn verzameld, in dit geval verwijzen we u door naar het privacybeleid van deze derden.                

Welke persoonlijke gegevens verzamelen we?

Faith Carp Tackle kan persoonlijke gegevens van u verwerken, omdat u gebruikmaakt van de diensten van Faith Carp Tackle en/of omdat u deze informatie zelf geeft aan Faith Carp Tackle wanneer u een contactformulier op de website invult. Faith Carp Tackle kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Contact en account informatie, inclusief naam, adres, telefoonnummer, emailadres, geboortedatum, persoonlijke voorkeuren, sociale media rekeningen en elke login-gegevens die u verstrekt.
  • We slaan de betaling en facturing details niet op als u een online betaling via een derde partij doet zoals iDeal. Als u deze informatie zelf aan ons op een andere manier verstrekt, bijvoorbeeld schriftelijk of per e-mail, kan het zijn dat deze is opgeslagen.
  • Website details – zoals IP-adres, verkeer en locatiegegevens en informatie over het gebruik van onze website, webshop, klantenkaart en digitale nieuwsbrieven.
  • Informatie die u indient als u solliciteerd bij ons, zoals uw CV, motivatie en gerelateerde informatie.

Voor welke doeleinden verzamelen wij uw persoonlijke gegevens?

Faith Carp Tackle maakt gebruik van persoonlijke gegevens die zijn verkregen in eerste instantie om de overeenkomst die we met de klant afsluiten te verwerken, met betrekking tot het aanbieden van producten en diensten op onze website, webwinkel en in onze fysieke winkels en voor interne administratie. In het bijzonder vragen wij u uw persoonlijke gegevens met ons te delen voor de volgende doeleinden:

  • Ten behoeve van het aangaan, onderhouden en verbeteren van de contractuele relatie met onze(potentiële) klanten, of voor het verbeteren van onze diensten en producten.
  • Voor de toepassing en uitvoering van wettelijke verplichtingen.
  • Analyses over het aankoop en bezoek gedrag op onze website, webshop en onze fysieke winkels en dit vergelijken met andere (soortgelijke) winkels waarmee wij een actieve of passieve samenwerking hebben.
  • Uw persoonlijke promoties, aanbiedingen, tips en informatie te verstrekken via e-mail en/of post.
  • Gerelateerde informatie, zoals gebruikershandleidingen, gebruikstips, informatie, garantiebewijzen, inkoopontvangsten en aanverwante producten te verstrekken van de aankoop.
  • Voor het verzenden van promoties op de verjaardag van (potentiële) klanten.

Faith Carp Tackle kan nieuwsbrieven per e-mail verzenden. Als u niet langer wenst deze nieuwsbrief te ontvangen, kunt u de afmeldlink onderin de nieuwsbrief aanklikken.
Persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Met wie delen wij uw persoonlijke gegevens?

Faith Carp Tackle, kan uw persoonsgegevens delen met bedrijven die verwant zijn aan Faith Carp Tackle, haar klanten, onderaannemers (zoals processors) die services namens ons  verstrekken of die namens ons opdrachten uitvoeren, leveranciers, overheidsinstellingen en andere zakelijke contactpersonen. Faith Carp Tackle kan worden verplicht uw gegevens te verstrekken als gevolg van een wettelijke verplichting die Faith Carp Tackle is opgelegd en/of als gevolg van verzoeken van autoriteiten. Faith Carp Tackle heeft noodzakelijke organisatorische en contractuele maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens  verwerkt en beschermd worden in overeenstemming met de Europese wetgeving.

Welke cookies wij plaatsen?

Onze website gebruikt cookies, waarmee technische informatie wordt opgeslagen. Cookies zijn kleine informatie bestanden die een website op uw apparaat achterlaat, waarmee uw activiteiten op onze website worden gevolgd. Het gaat bijvoorbeeld om:

  • het IP-adres van de bezoeker;
  • de datum en tijd van het bezoek;
  • de URL van de verwijzende website (de site waaruit de bezoeker van afkomstig is);
  • de pagina's die bezocht op onze website;
  • informatie over de gebruikte browser (type en versie, besturingssysteem, enz.).

We gebruiken technische informatie en cookies op de website om uw bezoek te vergemakkelijken en om de prestaties en de gebruiker ervaring op de website te optimaliseren. Cookies kunnen worden geplaatst, zowel door Faith Carp Tackle zelf en door andere partijen met wie Faith Carp Tackle samenwerkt. Hieronder is een overzicht van de typen cookies die worden geplaatst via de website Faith Carp Tackle:

Functionele cookies

Faith Carp Tackle plaatst cookies die nodig om de website zijn te laten functioneren en een gevraagde dienst te leveren. Deze cookies worden gebruikt voor het opslaan van bepaalde gebruiker en voorkeursinstellingen, voor het opslaan van alle login gegevens en voor het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Analytische cookies

Faith Carp Tackle maakt gebruik van analytische cookies, zoals de Google Analytics cookies die informatie over het gebruik van de website verzamelen. Deze verzamelen, onder andere het aantal Websitebezoekers, de bezochte pagina's en de duur van hun verblijf. De verzamelde gegevens worden gebruikt om de service te verbeteren en voor het optimaliseren van de inhoud van de website naar de wensen en behoeften van de gebruikers.
Faith Carp Tackle heeft een processor overeenkomst met Google gesloten voor het gebruik van Google Analytics. Deze overeenkomst zorgt ervoor dat de Google Analytics cookies zijn ingesteld op de meeste privacy vriendelijke manier. Faith Carp Tackle heeft Google geen toestemming gegeven om informatie die verkregen is via Faith Carp Tackle voor andere Google-services te gebruiken.

Tracking of advertentie cookies

Tracking cookies zijn cookies die het gedrag van de gebruiker van de website verzamelt. Deze tracking cookies worden gebruikt zodat de gebruiker optimaal gebruik van onze website kan maken. Deze cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om informatie over het bezoek te verzamelen zodat relevante informatie kan worden gebruikt om het gemak van de gebruiker voor een volgend bezoek te vergroten, bijvoorbeeld door het invullen van formulieren of het aanbieden van advertenties die overeenkomen met het (zoek)profiel van de gebruiker.

Het uitschakelen van cookies

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Echter, sommige opties en diensten op onze en andere websites kunnen niet functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Sociale media

Op onze website kunt u informatie delen op sociale media, via de beschikbare sociale mediaknoppen. De relevante sociale media kunnen cookies plaatsen via deze knoppen. Wij hebben geen invloed op het cookie gebruik van deze partijen. Zij zijn verantwoordelijk voor het gebruik en de verstrekking van gegevens die zijn verkregen op deze manier. Het privacybeleid en de algemene voorwaarden van de relevante sociale media gelden voor dit gebruik.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Faith Carp Tackle slaat niet langer uw gegevens op dan nodig is voor de uitvoering van de overeenkomsten en in ieder geval niet langer dan 24 maanden nadat de overeenkomst is beëindigd, tenzij dit noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting voor retentie.

De beëindiging van een overeenkomst in dit geval betekent het annuleren van een klantenkaart of de afmelding voor onze nieuwsbrief. Als u wenst om uw gegevens volledig te laten verwijderen, kunt u een verzoek indienen (zie hieronder).

Wat zijn uw rechten?

U moet ervoor zorgen dat Faith Carp Tackle de juiste persoonsgegevens heeft. U kunt bezwaar maken tegen het gebruik van bepaalde gegevens door Faith Carp Tackle, of u kunt verzoeken uw gegevens in te zien, te corrigeren  en/of het verwijderen van uw (persoons) gegevens door een e-mail te sturen naar het e-mailladres info@faithcarptackle.com. Op schriftelijk verzoek, zal elke door u verrichte correctie worden verwerkt. Faith Carp Tackle zal zo snel mogelijk reageren op uw verzoek, maar binnen een tijd van vier weken.

Klachten over het gebruik van persoonlijke gegevens kunnen worden gericht naar Faith Carp Tackle of naar de wettelijk bevoegde instelling in ons land.

Hoe stellen wij uw persoonlijke gegevens veilig?

Faith Carp Tackle hecht veel waarde aan de bescherming van persoonlijke gegevens en neemt passende fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen om misbruik, ongewenste openbaarmaking, verlies, onbevoegde toegang en onbevoegde wijziging te voorkomen.

Mocht u nog steeds de indruk hebben dat uw gegevens niet naar behoren beveiligd zijn of er aanwijzingen van misbruik zijn of wenst u meer informatie over de beveiliging van uw persoonlijke gegevens, gelieve Faith Carp Tackle te contacteren op het e-mailadres info@faithcarptackle.com.

Wijzigingen

Wij kunnen ons privacybeleid veranderen. Wij zullen veranderingen in ons privacybeleid in dit privacy statement vermelden. Daarom raden we u aan regelmatig onze huidige privacyverklaring te bekijken met betrekking tot eventuele wijzigingen.

Vragen, opmerkingen, klachten

Als u vragen, opmerkingen of klachten in reactie heeft op deze privacyverklaring of over de manier waarop Faith Carp Tackle uw persoonlijke gegevens verwerkt, kunt u ons contacteren via het  e-mailadres info@faithcarptackle.com.

Vragen privacy statement

Heeft u vragen over ons privacy statement, wilt u uw gegevens wijzigen of inzien of laten verwijderen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen binnen 4 weken contact met u op.

Velden met * zijn verplicht.